Tijdschrift Wisselwerking


Translate
Select the tekst you want to translate and then choose ‘Translate’. You can choose to listen or to read the translated text.

Persoonlijke verhalen van nierpatiënten, wetenschappelijke en (para)medische artikelen, praktische tips, artikelen over actuele politieke ontwikkelingen, de stand van zaken rond nierdonatie en -transplantatie, sport, voeding en andere voor nierpatiënten relevante onderwerpen. Dat lees je allemaal in Wisselwerking.

Wisselwerking is het ledenblad van de NVN. Leden van de NVN krijgen dit tijdschrift elke twee maanden toegestuurd.

Informatie voor leden

De NVN doet veel voor haar leden, in elke editie van Wisselwerking staat een overzicht van activiteiten die eraan komen. Themadagen over bijvoorbeeld dialyse of transplantatie, kortingsacties, regionale bijeenkomsten: het ledenblad houdt je op de hoogte.

Redactie

Wisselwerking is een tijdschrift voor en door nierpatiënten. De redactie bestaat uit vrijwilligers die zelf nierpatiënt, nierdonor, partner van een nierpatiënt of vader of moeder van een kind met een nierziekte zijn. Onder leiding van een ervaren journalist maken zij een professioneel ledenblad.

Ook Wisselwerking ontvangen?

Dat kan op 3 manieren:

  • Je vraagt - eenmalig - een proefnummer aan.
  • Je neemt een abonnement op Wisselwerking.
  • Je wordt lid van de NVN. Als lid kun je ook onze themadagen bezoeken, persoonlijk advies krijgen van STAP en meer. Bekijk de voordelen van het lidmaatschap.